Naar "Mijn trainingen"

Vlog: een interview met Caroline Meeks

Gepubliceerd op 08-08-2017, door Bram Hart

Bram reist af naar het zuiden van het land voor een gesprek met Caroline Meeks. Toen Caroline door een reorganisatie bij DSM boventallig is geworden, kreeg ze de kans om samen met 8 collega's een serie trainingen te volgen bij Molijn Training. In totaal volgde zij 4 loopbaantrainingen. 

"Ik heb echt geleerd om vooral positief te kijken naar jezelf en alles wat je doet"
 "Tijdens de training had ik echt zoiets van heel leuk, gezellig en heel nuttig. Maar in je achterhoofd gaat er ergens ineens een motortje lopen waardoor het veel meer doorwerkt na een aantal weken" 

 

  

Vlog: een interview met Caroline Meeks
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!