Naar "Mijn trainingen"

Referenties op Klantenvertellen.nl

10

Aanbevelen: Ja


Online training Mindfulness; betrokkenheid, persoonlijke aandacht en uitvoerbare tips!

Marlies
08-03-2022

Je krijgt veel persoonlijke aandacht tijdens de training omdat Molijn met kleine groepjes werkt. Je haalt er altijd wat uit voor jezelf waarmee je aan de slag kan. Ik heb tijdens deze online training veel uitvoerbare praktische tips ontvangen zoals het maken van minddumps, zintuigen- en aandachtoefeningen en de cirkel van invloed waarmee 'Mindfulness' niet een vaag begrip blijft maar iets waarmee je de volgende dag al kunt starten in kleine stapjes. Daarbij helpen ook de trainingsopdrachten welke je elke week ontvangt na de training. Mijn trainster (Denise) is zeer kundig en betrokken, ze kon de aandacht goed verdelen, ze heeft ook een fijne stem om naar te luisteren en heeft een rustige uitstraling. Het thuismateriaal wat ik voorafgaand aan de training heb ontvangen (met eco inslag) waardeer ik zeer.

10

Aanbevelen: Ja


Leuke training met ervaren docent.

A
25-01-2022

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de training. Er wordt een vertrouwde sfeer gecreëerd zodat de interactie onder deelnemers optimaal is. Goede persoonlijke begeleiding voor extra vragen. Ik heb veel over mezelf geleerd en dit pas ik in dagelijks leven zowel zakelijk en privé toe.

9

Aanbevelen: Ja


Hoe kom je over?

A.
21-01-2022

Goede interactieve training. Denise is een ervaren docent die weet te prikkelen. Goede persoonlijke begeleiding en feedback met een mooie site voor jezelf. Ik weet nu wat in mijn kracht staan is met personal branding.

9

Aanbevelen: Ja


Leuke praktische online training

L
03-01-2022

De online training bij Molijn was erg leuk en leerzaam. In korte tijd leer je met praktische voorbeelden helderheid te scheppen in wat je kan en wat je wilt. Denise is erg prettig in de omgang en geeft duidelijke uitleg. Fijn om in een kleine groep vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag te kunnen met elkaar en jezelf.

8

Aanbevelen: Ja


Positieve ervaring

l
10-12-2021

Juist in deze tijd was het afwachten hoe deze training online ervaren zou worden. Ik heb dat als positief ervaren. Denise gaat goed om met de online situatie, alles gebeurt in een relaxte sfeer, iedereen komt aan bod. Voorwaarde is uiteraard wel dat je een goed werkende Wifi hebt, anders kan het tijdens de training gebeuren dat mensen wegvallen tijdens de sessie. De cursus zelf is heb ik als prettig ervaren. Je krijgt de nodige tips en leuke oefeningen. Zet je voor de nodige zaken aan het denken. Uiteraard hangt het altijd van jezelf af of je met de tip en trucs ook daadwerkelijk wat gaat doen en niet in je oude valkuilen terug valt.

8

Aanbevelen: Ja


Ontzettend concreet en direct van toepassing op je eigen omgeving!

Mara
25-07-2021

Ik heb deze training volledig digitaal tijdens de Corona-pandemie gevolgd. Molijn Training heeft een goed doordacht online traject waarbij elke training een doorlooptijd heeft van 2 maanden. Je begint met een intake en een theoretische sessie, vervolgens maak je op basis van huiswerkopdrachten deze theorie jezelf eigen. Ontzettend concreet, en direct van toepassing op je eigen omgeving. Na 2 maanden is er een terugkomdag waarbij je nog een paar laatste tips krijgt als aanvulling op de training. In het pakket Ik en de ander zitten 6 van deze trainingen, die je gevarieerd over het jaar kan starten. Ideaal te combineren met een fulltime baan.

9

Aanbevelen: Ja


Fantastisch!

Sadika
08-07-2021

Ik had 1 op 1 training Solliciteren met succes. Is echt een aanrader. Denise is een leuke en goede trainer. Wat ik heel fijn vond is dat er ook op je specifieke vragen wordt ingegaan. Professionele uitleg met veel tips. Ook rollenspel gedaan wat iets extra’s heeft.

10

Aanbevelen: Ja


super informatief

Janine
15-03-2021

Door diverse handvatten leer je snel en eenvoudig je kernkwaliteiten te ontdekken. Cursus materiaal is erg tof "BamBook". Jammer dat het maar 1 kort dagje is.

9

Aanbevelen: Ja


Ontspannen en doelgericht.

Swen
06-12-2020

Als iemand mij zou vragen of het wat is om hier je cursus online te volgen, dan zeg ik, JA! Dit omdat ik het gezellig vond, je leert al veel met de eerste GoMeeting en opdrachten. Je krijgt veel stof op je af maar het is allemaal goed te doen voor de aantal uurtjes dat je er mee bezig bent. Zijn vriendelijke, ze snappen/begrijpen je snel! Aanrader!

9

Aanbevelen: Ja


De online training is erg leerzaam

Mohamed
02-12-2020

De training Overtuigend communiceren | Invloed vergroten (Klassikaal online) was erg leerzaam en gezellig!

10

Aanbevelen: Ja


Verhelderende en praktijk-/individugerichte aanpak!

Sebastiaan
05-11-2020

Op een laagdrempelige en praktijkgerichte manier begeleidt de trainer de groep, maar ook mij als individu om op zoek te gaan naar toepassingsmogelijkheden van Mindfulness. Wat mij vooral aanspreekt is het in kleine stapjes en experimenteel invulling geven aan opdrachten en methodieken die passen bij mijn persoonlijkheid en mijn eigen gestelde doelen. Na de training zijn er meerdere follow-up contactmomenten om mij te ondersteunen en van feedback te voorzien, zodat dit niet een cursus is die na de dag zelf in "de lade" belandt. Erg prettig!

9

Aanbevelen: Ja


Waardevolle training

Nicky
04-11-2020

De online training Persoonlijk effectiviteit vond ik laagdrempelig. Iedereen krijgt evenveel de aandacht. Er wordt goed op een ieders wensen ingespeeld. Het is goed om zo af en toe een spiegel voor te houden c.q. krijgen. En de tips en filmpjes zijn ook leuk c.q. handig ________________________________________

8

Aanbevelen: Ja


Mijn eerste online training was verrassend.

Chantal
20-10-2020

De training heeft me vooral verrast. De online sessie, daar was ik wat sceptisch over. Had niet gedacht dat het toch zo persoonlijk over zou komen. Het onderdeel met de actrice Heleen sprak me het meest aan. De Online sessie in beeld gebracht naar 2 schermen gaf mij het gevoel alleen te zijn in deze sessie en durfde ik daardoor ook meer. De trainster vond ik duidelijk en persoonlijk. Denise had oog en oor voor iedereen en kwam ook later terug op iemand die vragen had. Ze was er voor iedereen en betrok ook alle cursisten bij de sessie.

9

Aanbevelen: Ja


Inspirerend door onderlinge reflectie en begeleiding van deskundige trainster.

Bert
15-03-2020

De opzet van de training vond ik erg goed doordat je je eerst focused op de theorie en je dit daarna ook echt in de praktijk kunt brengen. De trainster had verstand van zaken en wist alles goed over te brengen

10

Aanbevelen: Ja


Compleet en interactief!

Maarten
11-03-2020

Een training waarbij de juiste inhoudelijke zaken aan bod komen. Theorie afgewisseld met actief aan de slag. Fijne trainster die een ieder buiten zijn/haar comfort zone aan de slag krijgt! Ook fijn om opdrachten en naslagwerk na de training tot je beschikking te hebben. Dank hiervoor!

10

Aanbevelen: Ja


gepaste informatie en lesstof, perfect

Evelien
03-03-2020

Ik heb een leuke dag gehad, was uitstekend regelt. Locatie, lunch en voorzieningen waren perfect. Onze opleidster was duidelijk en kon ook goed onderbreken als een cursist te lang doorging over iets. Leerstof was prima, niet te veel tekst en duidelijk. Er was ook tijd voor persoonlijke e-mails door te nemen, dat was ook fijn.

9

Aanbevelen: Ja


Leuke informatieve en eye opener training

Jon
24-02-2020

De training is me erg goed bevallen. Er komen verschillende facetten aan bod (zoals, assertiviteit, Roos van Leary en je persoonlijkheidstype samenstellen). Daarnaast worden er in de trainingen rollenspellen gespeeld om de geleerde gesprekstechnieken toe te passen. Ik persoonlijk beveel de training aan voor iedereen die zichzelf graag ontwikkelt en open staat voor nieuwe inzichten.

8

Aanbevelen: Ja


Goed verzorgde training met persoonlijke aandacht

Karen
18-02-2020

Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk opdrachten. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht op een niet-dwingende manier. Ook na de cursus word je nog persoonlijk begeleid.

10

Aanbevelen: Ja


Een leerzame, waardevolle en inspirerende training

Daan
14-02-2020

Dat ik niet eerder tijd heb vrijgemaakt voor deze training zegt genoeg! Het was nu toch echt tijd voor het volgen van deze training. Een leerzame, waardevolle, inspirerende training. Herkenbare situatie schetsen, tools om dagelijks, snel en eenvoudig, toe te kunnen passen. Een fijne samenstelling van de groep mede-cursisten welke zeker ook van toegevoegde waarde zijn, maar welke je nooit van tevoren zult weten dat deze zo waardevol is in het geheel. Oh en dan over de overheerlijke broodjes en overige algehele verzorging nog niet gesproken en niet meer dan lof. Kortom een fijne plek voor deze training en een plek waar ik graag in de toekomst terugkom om nog meer te leren (en om ook de andere broodjes te kunnen proeven ;-) ) Dank Molijn Training!

9

Aanbevelen: Ja


Leerzame cursusdag

Hanneke
06-02-2020

Boeiende cursusdag met ruimte voor inbreng van eigen casus en mogelijkheid om die te oefenen met een trainer-acteur. Ik heb waardevolle inzichten meegekregen en de e-coaching als vervolg op de training maakt dat je bewust met het onderwerp bezig blijft.

9

Aanbevelen: Ja


Goede trainingen in een fijne sfeer

Sjoerd
05-02-2020

De trainingen bieden handvaten waar jij zelf mee aan de slag kan om jouw gedrag te verbeteren, wat voor gedrag dan ook. Tijdens de trainingen wordt er veel waarde gehecht aan de persoonlijke situaties van de groep en dit samen te bespreken. Dit alles in een fijne sfeer van de groep, trainer en medewerkers van Molijn.

10

Aanbevelen: Ja


Uitstekende training

Rebecca
04-02-2020

De training assertiviteit was erg geslaagd. Veel nieuwe inichten over gesprekstechnieken en meteen praktisch toegepast op een persoonlijke casus.

10

Aanbevelen: Ja


Een verhelderende en leerzame training

Christiaan Pauw-
31-01-2020

Deze training dwingt je creatief te denken en laat je confronteren met je huidige denken. Er zijn vaak meer dingen mogelijk door buiten de kaders te denken of door om te denken. Daardoor wordt je inventiviteit verhoogd en bereik je alsnog je doelstellingen.

10

Aanbevelen: Ja


Zeer leerzaam

Amrit
13-01-2020

Het was zeer leerzaam. Onze trainers namen echt de tijd voor ons. Zodat we alles begrepen. Als ik ooit nog een cursus zal volgen, zal ik als eerst kijken of jullie die ook geven. Bedankt.

9

Aanbevelen: Ja


Beter dan verwacht!

Yvonne
08-01-2020

Omdat ik graag wat assertiever wil zijn naar mijn omgeving toe, heb ik een aantal trainingen gedaan bij Molijn. Eerst krijg je veel informatie over hoe je dat zou moeten doen. Daarna ga je met een acteur aan de slag en speel je situaties na. Je kunt dus al meteen oefenen met de theorie van de ochtend. Je springt dus meteen in het diepe en dat werkt!