Naar "Mijn trainingen"

Referenties op Klantenvertellen.nl

8

Aanbevelen: Ja


Ontzettend concreet en direct van toepassing op je eigen omgeving!

Mara
25-07-2021

Ik heb deze training volledig digitaal tijdens de Corona-pandemie gevolgd. Molijn Training heeft een goed doordacht online traject waarbij elke training een doorlooptijd heeft van 2 maanden. Je begint met een intake en een theoretische sessie, vervolgens maak je op basis van huiswerkopdrachten deze theorie jezelf eigen. Ontzettend concreet, en direct van toepassing op je eigen omgeving. Na 2 maanden is er een terugkomdag waarbij je nog een paar laatste tips krijgt als aanvulling op de training. In het pakket Ik en de ander zitten 6 van deze trainingen, die je gevarieerd over het jaar kan starten. Ideaal te combineren met een fulltime baan.

9

Aanbevelen: Ja


Fantastisch!

Sadika
08-07-2021

Ik had 1 op 1 training Solliciteren met succes. Is echt een aanrader. Denise is een leuke en goede trainer. Wat ik heel fijn vond is dat er ook op je specifieke vragen wordt ingegaan. Professionele uitleg met veel tips. Ook rollenspel gedaan wat iets extra’s heeft.

10

Aanbevelen: Ja


super informatief

Janine
15-03-2021

Door diverse handvatten leer je snel en eenvoudig je kernkwaliteiten te ontdekken. Cursus materiaal is erg tof "BamBook". Jammer dat het maar 1 kort dagje is.

9

Aanbevelen: Ja


Ontspannen en doelgericht.

Swen
06-12-2020

Als iemand mij zou vragen of het wat is om hier je cursus online te volgen, dan zeg ik, JA! Dit omdat ik het gezellig vond, je leert al veel met de eerste GoMeeting en opdrachten. Je krijgt veel stof op je af maar het is allemaal goed te doen voor de aantal uurtjes dat je er mee bezig bent. Zijn vriendelijke, ze snappen/begrijpen je snel! Aanrader!

9

Aanbevelen: Ja


De online training is erg leerzaam

Mohamed
02-12-2020

De training Overtuigend communiceren | Invloed vergroten (Klassikaal online) was erg leerzaam en gezellig!

10

Aanbevelen: Ja


Verhelderende en praktijk-/individugerichte aanpak!

Sebastiaan
05-11-2020

Op een laagdrempelige en praktijkgerichte manier begeleidt de trainer de groep, maar ook mij als individu om op zoek te gaan naar toepassingsmogelijkheden van Mindfulness. Wat mij vooral aanspreekt is het in kleine stapjes en experimenteel invulling geven aan opdrachten en methodieken die passen bij mijn persoonlijkheid en mijn eigen gestelde doelen. Na de training zijn er meerdere follow-up contactmomenten om mij te ondersteunen en van feedback te voorzien, zodat dit niet een cursus is die na de dag zelf in "de lade" belandt. Erg prettig!

9

Aanbevelen: Ja


Waardevolle training

Nicky
04-11-2020

De online training Persoonlijk effectiviteit vond ik laagdrempelig. Iedereen krijgt evenveel de aandacht. Er wordt goed op een ieders wensen ingespeeld. Het is goed om zo af en toe een spiegel voor te houden c.q. krijgen. En de tips en filmpjes zijn ook leuk c.q. handig ________________________________________

8

Aanbevelen: Ja


Mijn eerste online training was verrassend.

Chantal
20-10-2020

De training heeft me vooral verrast. De online sessie, daar was ik wat sceptisch over. Had niet gedacht dat het toch zo persoonlijk over zou komen. Het onderdeel met de actrice Heleen sprak me het meest aan. De Online sessie in beeld gebracht naar 2 schermen gaf mij het gevoel alleen te zijn in deze sessie en durfde ik daardoor ook meer. De trainster vond ik duidelijk en persoonlijk. Denise had oog en oor voor iedereen en kwam ook later terug op iemand die vragen had. Ze was er voor iedereen en betrok ook alle cursisten bij de sessie.

9

Aanbevelen: Ja


Inspirerend door onderlinge reflectie en begeleiding van deskundige trainster.

Bert
15-03-2020

De opzet van de training vond ik erg goed doordat je je eerst focused op de theorie en je dit daarna ook echt in de praktijk kunt brengen. De trainster had verstand van zaken en wist alles goed over te brengen

10

Aanbevelen: Ja


Compleet en interactief!

Maarten
11-03-2020

Een training waarbij de juiste inhoudelijke zaken aan bod komen. Theorie afgewisseld met actief aan de slag. Fijne trainster die een ieder buiten zijn/haar comfort zone aan de slag krijgt! Ook fijn om opdrachten en naslagwerk na de training tot je beschikking te hebben. Dank hiervoor!

10

Aanbevelen: Ja


gepaste informatie en lesstof, perfect

Evelien
03-03-2020

Ik heb een leuke dag gehad, was uitstekend regelt. Locatie, lunch en voorzieningen waren perfect. Onze opleidster was duidelijk en kon ook goed onderbreken als een cursist te lang doorging over iets. Leerstof was prima, niet te veel tekst en duidelijk. Er was ook tijd voor persoonlijke e-mails door te nemen, dat was ook fijn.

9

Aanbevelen: Ja


Leuke informatieve en eye opener training

Jon
24-02-2020

De training is me erg goed bevallen. Er komen verschillende facetten aan bod (zoals, assertiviteit, Roos van Leary en je persoonlijkheidstype samenstellen). Daarnaast worden er in de trainingen rollenspellen gespeeld om de geleerde gesprekstechnieken toe te passen. Ik persoonlijk beveel de training aan voor iedereen die zichzelf graag ontwikkelt en open staat voor nieuwe inzichten.

8

Aanbevelen: Ja


Goed verzorgde training met persoonlijke aandacht

Karen
18-02-2020

Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk opdrachten. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht op een niet-dwingende manier. Ook na de cursus word je nog persoonlijk begeleid.

10

Aanbevelen: Ja


Een leerzame, waardevolle en inspirerende training

Daan
14-02-2020

Dat ik niet eerder tijd heb vrijgemaakt voor deze training zegt genoeg! Het was nu toch echt tijd voor het volgen van deze training. Een leerzame, waardevolle, inspirerende training. Herkenbare situatie schetsen, tools om dagelijks, snel en eenvoudig, toe te kunnen passen. Een fijne samenstelling van de groep mede-cursisten welke zeker ook van toegevoegde waarde zijn, maar welke je nooit van tevoren zult weten dat deze zo waardevol is in het geheel. Oh en dan over de overheerlijke broodjes en overige algehele verzorging nog niet gesproken en niet meer dan lof. Kortom een fijne plek voor deze training en een plek waar ik graag in de toekomst terugkom om nog meer te leren (en om ook de andere broodjes te kunnen proeven ;-) ) Dank Molijn Training!

9

Aanbevelen: Ja


Leerzame cursusdag

Hanneke
06-02-2020

Boeiende cursusdag met ruimte voor inbreng van eigen casus en mogelijkheid om die te oefenen met een trainer-acteur. Ik heb waardevolle inzichten meegekregen en de e-coaching als vervolg op de training maakt dat je bewust met het onderwerp bezig blijft.

9

Aanbevelen: Ja


Goede trainingen in een fijne sfeer

Sjoerd
05-02-2020

De trainingen bieden handvaten waar jij zelf mee aan de slag kan om jouw gedrag te verbeteren, wat voor gedrag dan ook. Tijdens de trainingen wordt er veel waarde gehecht aan de persoonlijke situaties van de groep en dit samen te bespreken. Dit alles in een fijne sfeer van de groep, trainer en medewerkers van Molijn.

10

Aanbevelen: Ja


Uitstekende training

Rebecca
04-02-2020

De training assertiviteit was erg geslaagd. Veel nieuwe inichten over gesprekstechnieken en meteen praktisch toegepast op een persoonlijke casus.

10

Aanbevelen: Ja


Een verhelderende en leerzame training

Christiaan Pauw-
31-01-2020

Deze training dwingt je creatief te denken en laat je confronteren met je huidige denken. Er zijn vaak meer dingen mogelijk door buiten de kaders te denken of door om te denken. Daardoor wordt je inventiviteit verhoogd en bereik je alsnog je doelstellingen.

10

Aanbevelen: Ja


Zeer leerzaam

Amrit
13-01-2020

Het was zeer leerzaam. Onze trainers namen echt de tijd voor ons. Zodat we alles begrepen. Als ik ooit nog een cursus zal volgen, zal ik als eerst kijken of jullie die ook geven. Bedankt.

9

Aanbevelen: Ja


Beter dan verwacht!

Yvonne
08-01-2020

Omdat ik graag wat assertiever wil zijn naar mijn omgeving toe, heb ik een aantal trainingen gedaan bij Molijn. Eerst krijg je veel informatie over hoe je dat zou moeten doen. Daarna ga je met een acteur aan de slag en speel je situaties na. Je kunt dus al meteen oefenen met de theorie van de ochtend. Je springt dus meteen in het diepe en dat werkt!

8

Aanbevelen: Ja


Duidelijke en leerzame training

S
05-12-2019

Het was echt een hele leerzame dag. Duidelijke toelichtingen gekregen en praktijkvoorbeelden toegepast en besproken.

10

Aanbevelen: Ja


Training van toegevoegde waarde!

Jolanda
03-12-2019

Ik heb een heel goede ervaring met Molijn Trainingen. Docenten hebben goede kennis van zaken. Goede praktijkvoorbeelden, tips & tricks waar je in de praktijk echt iets aan hebt.

9

Aanbevelen: Ja


Een leuke training met veel nieuwe inzichten en veel praktijkoefeningen

Joyce
28-11-2019

Er was tijdens deze training veel focus op de interactie tussen mensen en de dynamiek in een gesprek. In eerdere trainingen die ik heb gedaan lag de focus vaak op 1 statische invalshoek (Maak van tevoren een plan en houd je daar aan vast). Bij deze training ging het veel meer over hoe je kan reageren en hoe je snel kan schakelen om het gesprek positief te blijven beïnvloeden. De trainster was erg enthousiast en was erg goed in positieve feedback geven en ook de groep uit te dagen om de positieve punten te benoemen. Dit creëerde een fijne sfeer waarin iedereen goed kon oefenen. Ik zou deze training aan iedereen aanraden!

10

Aanbevelen: Ja


Een prachtige training om beter te leren communiceren.

Saskia Dekker
27-11-2019

op 27 november 2019 heb ik de training "Succesvol Samenwerken" bij Molijn Training gedaan. Het was een kleine groep met 9 deelnemers. De trainer heeft ons door middels van toneelstukjes meegenomen in hoe wij beter kunnen communiceren en hoe wij beter anderen kunnen aanspreken als wij ergens mee zitten. Uiteraard hebben wij dit ook zelf in de praktijk moeten brengen tijdens deze training. Ik denk dat ik zelf heel veel aan deze training heb gehad. Ik ben zelfverzekerder over mezelf en weet nu dat ik best mensen op een aardige en toch duidelijke manier kan aanspreken.

10

Aanbevelen: Ja


Onderscheidend, praktijk gericht en professionele trainers

Marcel
06-11-2019

Ik heb bij Molijn 2 trainingen (verschillende trainers) gevolgd, bij alle 2 erg tevreden: Goede combinatie tussen theorie en praktijk. Veel ruimte voor persoonlijke inbreng die ook voor de overige cursisten erg nuttig was (de trainers hadden dit goed in de vingers) De trainers zorgden voor een open en ontspannen sfeer. Deze sfeer was trouwens bij heel Molijn aanwezig. Uitstekende lunches. De nazorg in de vorm van tips en vragen die je nog maanden na de training krijgt: erg nuttig om de aandacht op leerpunten te houden. Normaal heb ik geen voorkeur voor een specifiek trainingsinstituut, maar in de toekomst kijk ik toch eerst naar wat Molijn te bieden heeft als ik op zoek ben naar een training.