Naar "Mijn trainingen"

Onze werkwijze

Molijn Training is een eigenzinnig trainingsbureau met een rotsvast geloof in het vermogen van de mens om zich te ontwikkelen. Vanuit deze visie stellen wij ons ten doel om mensen vanuit hun talenten in hun kracht te zetten op de werkvloer. In de praktijk houdt dit in dat we onze trainingen zoveel mogelijk afstemmen op de individuele leerbehoeften van de deelnemers en ruimte maken voor de mens achter de medewerker.

Inspirerende trainers

Bij Molijn training werken trainers die allen een stevige trainingservaring hebben en kwalitatief goed onderlegd zijn. Maar het belangrijkste dat hen bindt is dat ze er allen naar streven dat een deelnemer op een andere manier de deur uitgaat dan hij binnenkwam. Dat ze mensen kunnen prikkelen om te blijven leren zodat ze gedurende hun hele loopbaan plezier in hun werk houden.

Effectief trainen

We dagen onszelf uit geen overbodige onderwerpen in onze trainingen te behandelen. Zo richten we ons volledig op de ‘leerwensen’ van de deelnemers. Door de groepen klein te houden, maximaal 10, gaat iedereen naar huis met voldoende persoonlijk inzicht en een eigen actieplan om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Voorbereiding en coachingsopdrachten

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou. Met onze voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over het onderwerp van de training en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je die dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.

Trainingsadvies

Wil je een gericht trainingsadvies? Dat kan! Doe dan de Trainingswegwijzer. Deze vragenlijst brengt jouw competenties en de dingen die je belangrijk vindt in kaart. Zo zie je onmiddellijk waar je ontwikkelbehoefte ligt en waar je de beste resultaten behaalt. In totaal duurt het invullen van de vragenlijst ongeveer 15 minuten en je kunt het doen waar en wanneer het jou uitkomt. Of neem contact met ons op via mail@molijntraining.nl of 030 763 0887 voor een persoonlijke intake.

Mijn Molijn 

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale leeromgeving: Mijn Molijn. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen. Met de Molijn Training app heb je altijd en overal toegang tot je documenten en opdrachten.

Erkenning

Molijn training is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Deze brancheorganisatie heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. 

Daarnaast is Molijn Training ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze inschrijving bij het CRKBO is Molijn Training vrijgesteld van BTW.

Sijbren Wijnja |
Administratief medewerker | Belastingdienst

"Op een leuke, interessante en aantrekkelijke manier krijg je tips en tricks over persoonlijke effectiviteit en leer je jezelf beter kennen. De trainingen zijn leuk en interactief opgezet waarbij je wordt gestimuleerd zelf na te denken over hoe je de stof in je eigen dagelijkse werkzaamheden kan toepassen. Er is aandacht voor jezelf doordat de groepen niet te groot zijn. In een dag leer je veel, erg effectief voor ontwikkeling."