Naar "Mijn trainingen"

Veranderingen binnen de organisatie, onzekerheid over de toekomst. Hier word je in deze tijd wellicht meer dan gemiddeld mee geconfronteerd. Hoe ga jij hier mee om? Heb je het gevoel dat je grip hebt op de veranderingen die jou raken? Of heb je eerder het gevoel dat alles je overkomt? Wil je graag de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Deze training laat je ervaren hoe je de eerste stappen zet om zelf aan het roer te staan en je richting te bepalen. Zo kan je waarschijnlijk talloze redenen bedenken waarom het niet mogelijk is je doelen te bereiken. Maar door je energie te steken in dingen die je wel kunt beïnvloeden krijg je meer energie en ga je effectiever te werk. Ook ga je inzien welke dingen je beter los kunt laten om vooruit te komen. Zo wordt het mogelijk de regie over je leven en loopbaan te krijgen.

Na deze training


 • Neem je makkelijker initiatief en weet je waar je je invloed kunt vergroten
 • Weet je wat je wilt bereiken en stel je realistische doelen om daar te komen
 • Heb je zicht op de dingen die je tegenhouden om te bereiken wat je wilt
 • Herken je je eigen belemmeringen en weet je hiernaar te handelen

“De training was heel interactief en heeft me positief verrast. Ik heb duidelijkheid gekregen op welke manier ik het beste de regie kan nemen om mijn wensen te realiseren. Prima training voor mensen die verder willen kijken maar geen duidelijk doel hebben.”



Interactief en online leren

Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je hecht waarde aan persoonlijk contact en interactie met medecursisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In al onze trainingen staan onze deelnemers centraal. Dat is ook de reden dat mensen voor onze online trainingen kiezen: de persoonlijke aandacht en het leren van en met medecursisten.

Bij Molijn Training ben je zeker:

 1. Dat je zorgeloos online kan trainen! 
 2. Dat jouw training altijd kan doorgaan 
 3. Dat je door onze trainers persoonlijk begeleid wordt in je ontwikkeling

Persoonlijke intake, online coaching en afrondende Meet-up

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een online trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? 

In de twee maanden na de training ontvang je van ons verschillende korte en prikkelende coachingsopdrachten. Houd er rekening mee dat je daar ongeveer 1 uur mee bezig bent per trainingsdag. In een online Meet-up ter afsluiting van het traject, deel je je ervaringen en leermomenten met je medecursisten en de trainer. Zo krijg je nog meer persoonlijke tips van de trainer en je medecursisten en leer je ook van hun ervaringen!

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving (Mijn Molijn). Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Opbouw van onze online trainingen

 1. Voor aanvang van de training ontvang je thuis een trainingskit met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de training inclusief een Bambook notitieblok én iets lekkers voor bij de koffie cadeau
 2. Je ontvangt jouw persoonlijke intake in onze online omgeving
 3. De online training is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van online naar offline
 4. Tijdens de lunch koppel je de eerste ervaringen terug naar de praktijk
 5. Na de training formuleer je je actieplan
 6. Met persoonlijke online coaching houd je tussentijds contact met de trainer!
 7. In een online Meet-up wissel je ervaringen met medecursisten uit

Aantal deelnemers
Maximaal 6

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!