Naar "Mijn trainingen"

Aanbod meerdaagse trainingen online

We sluiten met ons trainingsaanbod aan op actuele thema’s. Om het maximale resultaat per thema te bereiken hebben we pakketten samengesteld die de juiste vaardigheden en competenties belichten tegen een gereduceerd tarief.

Assertiviteit (Klassikaal online)

Assertiviteit betekent voor jezelf opkomen. Dat je op tijd je grenzen aangeeft en weet wanneer je "nee" moet zeggen.

Assertiviteit intensief (Klassikaal online)

Assertiviteit is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende sociale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn van groot belang om bijvoorbeeld stress te voorkomen. Heb je moeite met “nee” zeggen?

Ik en de ander - Persoonlijk leiderschap (Klassikaal online)

Of je nu leiding geeft, medewerkers coacht, anderen mee wilt krijgen of een project leidt waarin je een voortrekkersrol vervult, je wilt succes en resultaat behalen. Maar hoe doe je dat?

In je kracht (Klassikaal online)

Sta jij in je kracht? Zit jij op de juiste plek? Doe jij dat waar je goed in bent? Waar je energie van krijgt? En heb je het gevoel dat je echt invloed hebt op deze zaken?

Jezelf zijn - Zelfkennis en zelfvertrouwen (Klassikaal online)

Jezelf zijn is het ontdekken van je eigen talenten, valkuilen, uitdagingen en patronen. Leren hoe je in elkaar zit en weten wat je belangrijk vindt. Waar word je blij van? En wat geeft je energie?

Leiderschap (Klassikaal online)

Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Voor managers ligt hier een belangrijke taak. Hun rol is cruciaal om van ontwikkeling van medewerkers een succes te maken.

Mentale veerkracht (Klassikaal online)

De wereld om ons heen verandert continu en in een steeds hoger tempo. Als je net ergens aan gewend bent, wordt het weer anders. Hoe ga je daar op een goede manier mee om? Pas jij je makkelijk aan?

Op naar ander werk - Onderscheidend solliciteren (Klassikaal online)

Wanneer je toe bent aan een andere werkomgeving en/of een nieuwe functie is het belangrijk dat je jezelf op een onderscheidende manier presenteert. ‘Stand out in the crowd’ zeggen ze in Amerika.

Persoonlijke effectiviteit (Klassikaal online)

De werkdruk neemt steeds meer toe. Er wordt ook meer verwacht van steeds minder mensen. Stress, en zelfs burn-out, is daardoor inmiddels beroepsziekte nummer 1. Hoe ga jij hiermee om?

Professioneel communiceren (Klassikaal online)

Communicatie kent veel uitdagingen, eigenlijk ben je op dit front nooit uitgeleerd. Of je nu in gesprek bent met een klant, iets moet afstemmen met een collega of duidelijk je mening wilt geven.

Stressbestendigheid - Je stress de baas (Klassikaal online)

Je eigen koers bepalen kent in onze moderne tijd nogal wat uitdagingen. De werkdruk is hoog, er wordt veel van je verwacht en je bent altijd en overal bereikbaar.

Stressbestendigheid - Je stress de baas - Intensief (Klassikaal online)

Je eigen koers bepalen kent in onze moderne tijd nogal wat uitdagingen. De werkdruk is hoog, er wordt veel van je verwacht en je bent altijd en overal bereikbaar.

Succesvol samenwerken (Klassikaal online)

Een goede samenwerking is vaak de basis voor het succes van een organisatie. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk; samenwerken? En waarom gaat dat met die ene collega zo makkelijk? En met die ander niet?

Succesvol werken aan een actieve loopbaan (Klassikaal online)

In veel organisaties verandert het werk. Wat je daarvan merkt is dat je functie verandert, je taken veranderen, of de manier waarop je met collega’s samenwerkt verandert. Dit is best een uitdaging.