Naar "Mijn trainingen"

Zo verhoog je je werkplezier

Gepubliceerd op 30-11-2017, door De Redactie

Uitzendbureau Robert Half deed recent een wereldwijd onderzoek naar tevredenheid en stress op het werk. Daaruit rollen enkele tips & tricks om stress te vermijden en het werkplezier te verhogen. Wees bijvoorbeeld op je hoede voor lichamelijke stress-signalen, accepteer fouten en zorg voor jezelf. Vind de juiste werk-privébalans. Deel je tijd goed in en stel grenzen. En als je ergens niet uitkomt: vraag om hulp. Het werkplezier verhoog je nog verder door een goede relatie op te bouwen met je collega’s: werknemers die dit ervaren, zijn 2,7 keer zo gelukkig als werknemers zonder goede collegiale banden.

 

Zie ook:

http://www.baaz.nl/content/vermijd-stress-en-verhoog-je-werkplezier

Zo verhoog je je werkplezier
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!