Naar "Mijn trainingen"

Werkgeversverenigingen: maak scholing en ontwikkeling vast onderdeel arbeidsvoorwaarden

Gepubliceerd op 23-01-2019, door De Redactie

In een arbeidsvoorwaardennota van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB-Nederland en AWVN zijn de prioriteiten van komend jaar gepresenteerd. De prioriteiten zijn op te delen in drie thema’s: competenties, vitaliteit en passend beloningsbeleid.

De werkgeversverenigingen raden werkgevers aan om te investeren in de wendbaarheid en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. (Bij)scholing en ontwikkeling zouden daarin geen ‘extraatje’ moeten zijn, maar een vast onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Scholing is namelijk essentieel voor de ontwikkeling van mens en organisatie in goede tijden, maar zeker ook in slechte tijden.
Daarnaast moet er meer aandacht komen voor ‘gezonder’ werken en passender manieren van belonen.

Benieuwd naar de nota? Lees hem hier: https://www.vno-ncw.nl/sites/default/files/nota_arbeidsvoorwaarden_2019.pdf

Werkgeversverenigingen: maak scholing en ontwikkeling vast onderdeel arbeidsvoorwaarden
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!