Naar "Mijn trainingen"

Werkgevers: nog te weinig werknemers zijn actief met hun loopbaan bezig

Gepubliceerd op 20-12-2018, door De Redactie

Werkgeversvereniging AWVN heeft onder haar leden uitvraag gedaan naar de opleidingsbudgetten van de medewerkers. Ongeveer de helft van de werkgevers geeft aan dat hun personeel nog te weinig met opleiding en ontwikkeling bezig is.

De redenen hiervoor zijn legio: de één vindt het budget te vrijblijvend, de ander ziet liever een loonstijging dan opleidingsbudget. Anderen vinden het opleidingsbudget te krap. Over het algemeen wordt het als lastig ervaren om het beschikbare geld goed te gebruiken. Een andere reden die vaker langs komt, is dat medewerkers hun budget met het oog op de toekomst willen inzetten, maar niet goed weten wat ze in de toekomst zouden willen.

Mede vanwege deze redenen werkt AWVN aan een jobshop. Deze moet antwoord gaan geven op de vraag wat toekomstig werk voor mensen zou kunnen zijn en hoe ze zich hiervoor kunnen om- of bijscholen, eventueel aangevuld met een relevante werkervaringsstage.

 

Bron: https://www.trouw.nl/home/budget-voor-eigen-ontwikkeling-te-weinig-gebruikt-door-werknemers~af76740c/

Werkgevers: nog te weinig werknemers zijn actief met hun loopbaan bezig
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!