Naar "Mijn trainingen"

‘Talentmanagement is wassen neus’

Gepubliceerd op 28-09-2017, door De Redactie

Sturen op talent gebeurt mondjesmaat. Dat denken werknemers tenminste, zo blijkt uit onderzoek van Raet onder elfhonderd werknemers. Twee derde van de ondervraagde werknemers denkt dat hun bazen bij het inzetten van personeel geen rekening houden met talenten en ambities op de werkvloer. Ruim twintig procent stelt zelfs dat hun werkgever in het geheel geen talentmanagement heeft.

 

Zie ook:

http://www.raet.nl/over-ons/talentmanagement-volgens-twee-derde-medewerkers-niet-gericht-op-iedereen

‘Talentmanagement is wassen neus’
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!