Naar "Mijn trainingen"

Scholing ambtenaren blijft achter

Gepubliceerd op 05-02-2018, door De Redactie

Vier op de tien ambtenaren is niet voorbereid op de toekomst. Tevens is maar liefst drie kwart niet breed inzetbaar. Ook is 57 procent van hen communicatief niet vaardig genoeg. Dat blijkt uit een rondvraag van het Sociaal en Cultureel Planbureau langs 1500 werkgevers. Ambtenaren scoren een stuk slechter dan werknemers in andere sectoren, zo blijkt uit het onderzoek. Dit, terwijl ambtenaren juist meer dan gemiddeld bereid zijn tot scholing. Meer dan de helft van de overheidswerkgevers legt de schuld bij zichzelf. Zij geven toe dat zij te weinig feedback geven op het functioneren van hun werknemers.

 

Zie ook:

http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en-carriere/nieuws/bijna-helft-ambtenaren-niet-toekomstbestendig.9574694.lynkx

Scholing ambtenaren blijft achter
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!