Naar "Mijn trainingen"

Robot voor het oefenen van slechtnieuwsgesprekken

Gepubliceerd op 26-09-2018, door Bram Hart

Relatiemanagers binnen Rabobank kunnen binnenkort oefenen op slechtnieuwsgesprekken met een robotcollega. Hoewel het eerder al mogelijk was om het gesprek te oefenen via een app, is dit de nieuwste stap binnen de bank om de relatiemanagers zo goed mogelijk op de praktijk voor te bereiden.

Momenteel is de robot nog volop in ontwikkeling: hij is alleen nog in staat om in extreme emoties te reageren, zoals bijvoorbeeld woede. Het idee is om dit verder te ontwikkelen zodat het meer en meer lijkt alsof de medewerker met een ‘echte’ klant oefent.

Maar voelt het gesprek met de robot ook ‘echt’? Ja! De paar mensen die de robot hebben getest gaven aan dat de robot prima in staat was om je een ongemakkelijk gevoel te bezorgen.

 

Lees meer op: https://fd.nl/achtergrond/1267235/bankpersoneel-krijgt-goedgemutste-robot-als-collega

Robot voor het oefenen van slechtnieuwsgesprekken
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!