Naar "Mijn trainingen"

Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Gepubliceerd op 15-05-2020, door Pieter Molijn

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!

Licht aan het einde van de tunnel
Vanwege de Corona-maatregelen hebben wij in de periode van 16 maart tot 31 mei geen klassikale trainingen kunnen organiseren. Gelukkig lijkt er, met de verminderde druk op de IC’s en de versoepeling van diverse maatregelen, licht aan het eind van de tunnel. Met gepaste maatregelen op locatie kunnen wij vanaf 2 juni weer beginnen met het organiseren van trainingen! Wij hebben de ambitie deelnemers waarvan de training in de bovengenoemde periode van 16 maart tot en met 31 mei viel, voor de zomer nog de kans geven op het volgen van hun training. Wat dit betekent voor jouw training hoor je zo snel mogelijk per mail van ons!

Maatregelen die wij op onze locatie treffen

Wij verzorgen desinfectiepompjes en papieren handdoeken voor de hygiëne. Ook maken wij afspraken met de cateraar, die veel ervaring heeft opgedaan met het leveren van portieverpakkingen aan zorginstellingen in de afgelopen periode. Zij zullen voor ons een zelfde bereidingsmethode hanteren als voor deze zorginstellingen. Afhankelijk van de groepsgrootte geven we deelnemers de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in onze grote keuken, of de lunch met andere deelnemers in de trainingsruimte te nuttigen.

Deze trainingsruimtes zijn onderverdeeld en afgeplakt in plaatsen die voldoen aan de RIVM richtlijn van 1,5 meter. Dit betekent dat onze grootste trainingsruimte – en dus de groepsgrootte – voor nu beperkt blijft tot maximaal 7 deelnemers, die allen op voldoende afstand van elkaar in de ruimte kunnen plaatsnemen. Onze locatie in Utrecht is ruim opgezet, zodat we altijd voldoende afstand van elkaar kunnen houden, ook buiten de trainingsruimtes.

Voorafgaand aan de trainingsdag
Als extra voorzorgsmaatregel hanteren wij het protocol dat ook voor contactberoepen als de kapper geldt. Voorafgaand aan de training krijgen deelnemers van ons een telefoontje, waarin extra gevraagd wordt of er sprake is van ziekteverschijnselen. Deelnemers met ziekteverschijnselen verzetten we naar een volgende trainingsmogelijkheid, tenzij ze officieel negatief getest zijn.

Wij zien deze (beperkte) heropstart met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet.
We hopen je dan ook snel in één van onze klassikale trainingen te mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,

Pieter & Denise Molijn


BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.