Naar "Mijn trainingen"

Ook Google meldt zich op de arbeidsmarkt

Gepubliceerd op 18-04-2019, door De Redactie

Big data en kunstmatige intelligentie: Google gaat het combineren in een tool die jou bij je droombaan moet brengen. Google for Jobs zal op basis van wat de techgigant van je weet vacatures tonen die bij je passen.

Deze werkwijze heeft wel wat voor- en nadelen. Een groot voordeel kan zijn dat het algoritme banen voor je selecteert waar je zelf niet eerder over hebt nagedacht. Zo doorbreek je met deze tool automatisch je eigen patronen en vergroot je je kennis over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Het nadeel van deze tool is dat er nog meer macht bij Google komt te liggen. Niemand anders dan de techgigant bepaalt immers welke vacatures er getoond worden en of je daar bij past. Of dit altijd even objectief gebeurt is natuurlijk de vraag.

Wil je het zelf ook proberen? Momenteel werkt het alleen nog maar voor de Verenigde Staten. Ga naar https://www.google.com/?gl=us&hl=en&pws=0&gws_rd=cr en tik “Jobs New York” (of een andere plaats in de VS) in. Onder de blauwe balk zal je de voor jou geselecteerde banen zien staan. 

Bron: https://fd.nl/futures/1296334/u-bent-toe-aan-een-carriereswitch-zegt-google  

Ook Google meldt zich op de arbeidsmarkt
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!