Naar "Mijn trainingen"

Onderzoek: of feedback creatiever maakt hangt af van werkomgeving

Gepubliceerd op 21-12-2017, door De Redactie

Organisatiepsychologen aan de Universiteit van Amsterdam zijn erachter gekomen dat feedback niet altijd effectief is om de creativiteit te verhogen. Uit enquêtes onder consultants en medewerkers van ziekenhuizen blijkt dat er een exponentiële relatie bestaat tussen het krijgen van feedback en creativiteit, maar alleen als de prestatiestandaarden binnen de organisatie in verandering zijn en als de tijdsdruk niet hoog is. De onderzoekers adviseren leidinggevenden dan ook om werknemers de tijd te geven om feedback te verwerken.

 

Zie ook:

http://www.uva.nl/content/nieuws/persberichten/2017/09/feedback-zoeken-verhoogt-niet-altijd-creatieve-prestatie.html

Onderzoek: of feedback creatiever maakt hangt af van werkomgeving
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!