Naar "Mijn trainingen"

Minister geworden? Eindelijk een onbeperkt opleidingsbudget!

Gepubliceerd op 19-03-2018, door Bram Hart

Van de 24 leden van kabinet Rutte III heeft de helft ondertussen een cursus gevolgd. In 11 van de gevallen gaat het om een mediatraining. Natuurlijk is het van groot belang voor mensen op zulke topfuncties om goed voorbereid aan het werk te gaan. Ze moeten in staat zijn om de media professioneel te woord te staan, maar ook internationaal een goede indruk achter te laten. En dat mag wat kosten: RTLZ rapporteerde dat de totale kosten van de cursussen €42.500 waren.

 

Zie ook:
https://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/minister-geworden-snel-naar-de-mediatrainer

Minister geworden? Eindelijk een onbeperkt opleidingsbudget!
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!