Naar "Mijn trainingen"

Laagopgeleiden minder vaak op cursus dan hoogopgeleiden

Gepubliceerd op 05-03-2018, door De Redactie

Laagopgeleiden besteden minder tijd aan de eigen ontwikkeling dan hoogopgeleiden. Terwijl slechts een derde van de laagopgeleide werknemers wel eens een externe training of cursus volgt, geldt dit voor wel twee derde van de hoogopgeleiden. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS. Vaak genoemde redenen voor het volgen van een cursus zijn het zichzelf willen verbeteren en betere carrièrekansen. De helft van de deelnemers geeft aan dat de baas hen verplicht er een te volgen. In totaal neemt 54 procent van de Nederlandse personeelsleden deel aan cursussen. In Europees verband scoort alleen Zwitserland hoger.

 

Zie ook:

https://www.nu.nl/carriere/5158235/hoogopgeleide-werknemer-twee-keer-zo-vaak-cursus-als-laagopgeleide.html

Laagopgeleiden minder vaak op cursus dan hoogopgeleiden
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!