Naar "Mijn trainingen"

Kosten en verzuimdagen door werkstress groeien

Gepubliceerd op 12-02-2018, door De Redactie

Stress bij werknemers kostte werkgevers vorig jaar meer dan twee miljard euro, zo’n 7800 euro per verzuimende werknemer. Dat blijkt uit een enquête die is uitgevoerd door TNO. De kosten per werknemer liggen daarmee 500 euro hoger dan in 2012. Maar liefst zeven miljoen verzuimdagen zijn het rechtstreekse gevolg van stress: gemiddeld 30 per verzuimende werknemer. Dat zijn zes dagen meer dan in 2007. Ook heeft een op de zeven werknemers last van burn-outklachten. Hoewel driekwart van de bedrijven beleid voert om stress onder hun werknemers te verminderen, geeft bijna de helft van de werknemers aan dat meer maatregelen tegen werkstress geboden zijn.

 

Zie ook:

http://www.monitorarbeid.tno.nl/nieuws/nieuwsbericht-week-van-de-werkstress

Kosten en verzuimdagen door werkstress groeien
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!