Naar "Mijn trainingen"

Kamerlid stelt ‘doorstartbaan’ voor

Gepubliceerd op 04-12-2018, door De Redactie

Op woensdag 5 december dient VVD-kamerlid Dennis Wiersma een voorstel in, gericht op zogenaamde doorstartbanen voor 45-plussers. Dit houdt in dat werkloze 45-plussers een baan aangeboden krijgen, in combinatie met een opleiding. Hier staat dan 80% van het reguliere salaris tegenover, wat in de loop van de tijd zal doorgroeien naar volwaardig loon.

Het voorstel is er op gericht om 45-plussers die zonder werk zitten weer de arbeidsmarkt op te krijgen en tegelijkertijd het tekort aan medewerkers in bepaalde sectoren op te lossen. Het is voornamelijk voor werkloze 45-plussers moeilijk om weer aan een baan te komen of zich verder te ontwikkelen doordat zij vaak korte contracten krijgen.

Bron: https://www.nationaleonderwijsgids.nl/cursussen/nieuws/46450-doorstartbaan-met-3-jarig-contract-en-scholing-voor-oudere-werkloze.html

Kamerlid stelt ‘doorstartbaan’ voor
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!