Naar "Mijn trainingen"

Cursus sociaal rijden voor maaltijdbezorgers

Gepubliceerd op 10-07-2018, door Bram Hart

Tussen 5 en 7 ’s avonds zijn stoepen, kruispunten en schoolpleinen eigenlijk niet meer veilig door alle maaltijdbezorgers op scooters. Kriskras bewegen zij zich op hoge snelheid door het verkeer, negeren ze rode stoplichten en veroorzaken ze geluidsoverlast en stank: bezorgers op scooters maken zich niet geliefd.

In Harderwijk gaat hier nu verandering in komen. Vanuit het project “Aanpak Overlast Bezorgscooters” gaat een cursus aangeboden worden waarin het rijgedrag van de bezorgers geëvalueerd zal worden. Door middel van tips en tops zal worden geprobeerd om ergernis en onveilige situaties in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. En dit idee vindt gretig aftrek: bijna alle horecaondernemers in Harderwijk zullen hun bezorgers aan de cursus laten deelnemen.

 

Bron: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2318867/Scheurende-maaltijdbezorgers-in-Harderwijk-verleden-tijd-als-het-goed-is

Cursus sociaal rijden voor maaltijdbezorgers
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!