Naar "Mijn trainingen"

AWVN wil competentiepaspoort en Jobshop

Gepubliceerd op 05-10-2018, door Bram Hart

Tijdens haar jaarlijks congres op 1 oktober heeft AWVN haar toekomstagenda voor de arbeidsmarkt gepresenteerd. In samenwerking met Deloitte en UWV heeft AWVN de mogelijkheden onderzocht om de competenties van mensen beter in kaart te brengen. Dit om gebruikers beter inzicht te geven over hoe zij ervoor staan op de arbeidsmarkt en wat hun (toekomstige) mogelijkheden zijn, met - en zonder ontwikkeling.

De drie organisaties kwamen zo uit op een competentiepaspoort en de Jobshop. Het competentiepaspoort is een online platform waarin het mogelijk is om je ervaring (zowel vrijwillig, als werk, als privé) in te voeren, wat zich doorvertaalt naar competenties. Met deze gegevens kunnen gebruikers  zich op een volgende stap in hun carrière oriënteren, inclusief het stukje ontwikkeling dat daarbij hoort. De Jobshop moet zo volgens Van de Kraats (directeur van AWVN) een “Apple Store voor werk” worden.

Meer weten? Zie https://www.trouw.nl/home/tijd-voor-een-nieuwe-arbeidsmarkt-een-competentiepaspoort-en-de-jobshop~a0415171/

AWVN wil competentiepaspoort en Jobshop
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!