Naar "Mijn trainingen"

Molijn Training start met app-learning

Gepubliceerd op 26-03-2018, door Bram Hart

Het kan nooit de bedoeling zijn dat je maar een enkele dag bezig bent met de training die je hebt gevolgd. Om het maximale uit een training te halen, dien je dat wat je hebt geleerd op de training, direct toe te passen in de praktijk.

Daarom zet Molijn Training zich in om haar trainingen nu nog beter aan te laten sluiten op de praktijk. Wil je snel even terugkijken wat er in de training over een situatie werd gezegd? Dat kan nu!

Molijn Training heeft een app ontwikkeld waarmee je binnen enkele seconden terug kan zien waar je mee bezig bent geweest, en je e-coachingsopdrachten kunt uitvoeren. Zo zijn onze trainingen nog beter verbonden met jouw werk!

 

Download hem hier: Android of iOS

Molijn Training start met app-learning
BLOG 06-12-2020 || door: Pieter Molijn Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel!

Online werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan wel! Half maart van dit jaar had ik iedereen die zou beweren dat online trainingen een prima alternatief zouden zijn voor traditionele, klassikale trainingen toch wel redelijk voor gek verklaard. Maar inmiddels ben ik met de inzichten van de afgelopen maanden echt helemaal om! Online trainingen hebben zelfs veel voordelen ten opzichte van de live trainingen. Er zijn grote verschillen tussen live en online trainingen en ook zullen er altijd mensen zijn die liever een live training willen volgen vanwege de sociale componenten. Maar met onze ervaringen van de afgelopen maanden weet ik vrij zeker dat klassikale, online trainingen in kleine groepen op een goede toekomst kunnen rekenen bij thuiswerkend Nederland!

NIEUWS 31-08-2020 || door: Pieter Molijn Molijn in het ‘nieuwe normaal’

Maar toen we ons beseften dat de anderhalve meter economie echt wel even ‘de nieuwe normaal’ zou kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om onze trainingen aan te passen aan de nieuwe realiteit.

NIEUWS 15-05-2020 || door: Pieter Molijn Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!