Naar "Mijn trainingen"

Als direct leidinggevende wordt er steeds meer van je gevraagd. Je ziet hoe je organisatie verandert, hoe andere eisen worden gesteld aan je team. En ook wat dit vraagt van je medewerkers op het gebied van hun functioneren en ontwikkeling. Om ze hierbij te helpen is het van belang ze te motiveren met hun eigen inzetbaarheid en ontwikkeling aan de slag te gaan. Vaak is het lastig daar de juiste aanknopingspunten voor te vinden. Welke vragen kan en mag je stellen? En hoe enthousiasmeer je mensen om met dit vaak lastige onderwerp aan de slag te gaan? De training ‘Succesvol in gesprek met je medewerker’ staat in het teken van het gesprek, de onderlinge interactie en het concreet maken van afspraken en acties. Een (inter)actieve dag waarin we vooral veel doen, oefenen en ervaren. Dit geeft je de juiste argumenten en aanknopingspunten om succesvol met je medewerkers in gesprek te gaan.

Na deze training:

  • Weet je met de juiste voorbereiding en duidelijke kaders de drempel te verlagen om met elkaar in gesprek te gaan over inzetbaarheid en ontwikkeling
  • Stel je de juiste vragen om medewerkers te motiveren tot een beweging die bij hen past
  • Herken je de verschillende soorten weerstand en weet je hoe je deze kunt ombuigen naar een meer proactieve houding 


"Door de focus op persoonlijke ontwikkeling (ook die van mijzelf) heb ik het gevoel mijn functie als leidinggevende vanuit een ‘volwaardiger’ perspectief te kunnen benaderen."

 

Duur van de training

1 trainingsdag van 9.30 tot 16.30 uur, inclusief voorbereidingsopdracht en 3 maanden e-coaching.

Voorbereiding en coachingsopdrachten

In het managersprogramma hanteren we dezelfde werkwijze als bij de trainingen voor medewerkers. Dat betekent dat we ook hier werken met coachingsopdrachten. Enerzijds omdat we de training zo kunnen aanpassen aan individuele leerwensen, anderzijds omdat je zo zelf ervaart welk stappen je medewerkers nemen in het leerproces. 

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot je eigen digitale omgeving. Naast het bijhouden en bewerken van je eigen gegevens, kun je als manager ook je eigen medewerkers volgen als zij deelnemen aan een van onze trainingen. Je krijgt inzicht in de voortgang en aan welke competenties iemand werkt.

Kosten

€699,- (vrij van BTW) dit is voor een hele dag training, voorbereiding, coachingsopdrachten, trainingsmateriaal, koffie, thee, lunch, hapjes en drankjes.

Aantal deelnemers

Maximaal 6

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Locatie Utrecht

Locatie Amsterdam

Locatie Rotterdam

Locatie Den Haag

Locatie Zwolle

Locatie Eindhoven

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!