Naar "Mijn trainingen"

Communicatie kent veel uitdagingen, eigenlijk ben je nooit uitgeleerd. De interactie tussen mensen is iedere keer weer anders. Naast een goede kennis van gesprekstechniek en –vaardigheden spelen gedrag, emoties, weerstand en rollen in communicatie een belangrijke rol. Hoe krijg je hier grip op en wat kun je doen om ook in lastige situaties met zelfvertrouwen een goed gesprek te voeren? Tijdens deze training onderzoeken we hoe je in je mondelinge communicatie je invloed kunt vergroten. Je krijgt inzicht in je eigen rol in communicatie en ervaart hoe je overkomt op anderen. Daarnaast krijg je zicht op hoe je met metacommunicatie (communiceren over de communicatie) een gesprek kunt beïnvloeden. De trainingsdag staat in het teken van oefenen, doen en ervaren onder begeleiding van de trainer en een co-trainer. De training kent een aantal vaste leerdoelen, daarnaast kun je voorafgaand aan de training je eigen leerdoelen kenbaar maken, zodat je met persoonlijke en voor jou werkbare tips naar huis gaat! 

Na deze training:

  • Weet je het verloop van je communicatie te beïnvloeden
  • Voel je je weerbaarder in lastige gesprekken
  • Kun je omgaan met verschillende vormen van weerstand

 

“Zeer leerzame training onder andere door op eenvoudige wijze stil te staan bij de rollen in communicatie. De training en e-coaching heeft mij opgeleverd dat ik bewuster en met meer zelfvertrouwen communiceer. Ik zou deze training aan al mijn collega’s aanraden”.

 

Duur van de training

1 trainingsdag van 9.30 tot 16.30 uur, inclusief voorbereidingsopdracht en 3 maanden e-coaching.

Voorbereiding en coachingsopdrachten

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou. Met onze voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Kosten

€399,- (vrij van BTW) dit is voor een hele dag training, voorbereiding, coachingsopdrachten, trainingsmateriaal, training op locatie, koffie, thee, lunch, hapjes en drankjes.

Het tarief voor een incompany training is €2990,- per groep (vanaf 6 personen)

Aantal deelnemers

Maximaal 8  

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Locatie Utrecht

Locatie Amsterdam

Locatie Rotterdam

Locatie Den Haag

Locatie Zwolle

Locatie Eindhoven

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!