Naar "Mijn trainingen"

De roep om een groene economie wordt in onze samenleving steeds luider. Sterker nog, steeds meer bedrijven maken beleid op de SDG-doelen en vanaf 2021 wil de EU duurzaam ondernemen voor Europese bedrijven verplicht stellen.

Als we willen verduurzamen, hoe dan? Klimaatwetenschappers slaan alarm, maar wat kan ik doen? Welke stappen kan onze onderneming zelfstandig zetten en welke stappen vergen samenwerking – politiek, maatschappelijk en internationaal? Hoe dragen we daaraan bij, vanuit zeggenschap en medezeggenschap? Volg de training en vind antwoord op deze vragen. Met een paar spaarlampen komen we er niet, al is elke concrete stap winst!

Tijdens deze training onderzoeken we het belang van duurzaam ondernemen en hoe je ermee aan de slag kunt. We kijken naar de balans tussen People, Planet en Profit in jouw organisatie.

Na de training:

 • Begrijp je noodzaak en urgentie van duurzaam ondernemen, en zie je de samenhang tussen het denken en doen van jezelf, bedrijf en samenleving
 • Herken je wat je al doet aan duurzaamheid en dat grote veranderingen met kleine, concrete stappen beginnen
 • Leer je over praktische ervaringen en ontwikkel je voorstellen voor de eigen onderneming
 • Ontwikkel je ideeën hoe bij te dragen aan maatschappelijke verandering, voorbij de eigen ondernemingInteractief en online leren

Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je hecht waarde aan persoonlijk contact en interactie met medecursisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In al onze trainingen staan onze deelnemers centraal. Dat is ook de reden dat mensen voor onze online trainingen kiezen: de persoonlijke aandacht en het leren van en met medecursisten.

Bij Molijn Training ben je zeker:

 1. Dat je zorgeloos online kan trainen! 
 2. Dat jouw training altijd kan doorgaan 
 3. Dat je door onze trainers persoonlijk begeleid wordt in je ontwikkeling

Persoonlijke intake, online coaching en afrondende Meet-up

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een online trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? 

In de twee maanden na de training ontvang je van ons iedere 10 dagen een korte en prikkelende coachingsopdracht. In een online Meet-up ter afsluiting van het traject, deel je je ervaringen en leermomenten met je medecursisten en de trainer. Zo krijg je nog meer persoonlijke tips van de trainer en je medecursisten en leer je ook van hun ervaringen!

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving (Mijn Molijn). Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Opbouw van onze online trainingen

 1. Voor aanvang van de training ontvang je thuis een trainingskit met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de training inclusief een Bambook notitieblok én iets lekkers voor bij de koffie cadeau
 2. Je ontvangt jouw persoonlijke intake in onze online omgeving
 3. De online training is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van online naar offline
 4. Tijdens de lunch koppel je de eerste ervaringen terug naar de praktijk
 5. Na de training formuleer je je actieplan
 6. Met persoonlijke online coaching houd je tussentijds contact met de trainer!
 7. In een online Meet-up wissel je ervaringen met medecursisten uit

Aantal deelnemers
Maximaal 6

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!