Naar "Mijn trainingen"

Agility scan

Wat is de Learning Agility Scan?
Een snel veranderende wereld vraagt om wendbaarheid. Organisaties besteden daarom veel tijd aan het vergroten van hun aanpassingsvermogen. Medewerkers die deze ontwikkelingen dagen zijn hierbij van cruciaal belang. De Learning Agility Scan helpt je inzicht te verkrijgen in jouw Learning Agility – jouw leer-/verandervermogen op de werkvloer. Jouw lerend vermogen is hierbij geen vast gegeven, maar is te trainen en dus te vergroten! Aan de hand van de scan word je bewust van jouw groeipotentie en kun je aan de slag met jouw ontplooiing binnen een Agile organisatie.

Doelen en resultaten
Het doel van de Learning Agility Scan is het in kaart brengen van jouw groeipotentie op verschillende Learning Agility dimensies. We onderscheiden er vijf: Self-awareness, Change-, Results-, Mental- en People Agility. De resultaten van de scan geven inzicht in waar je het best ontwikkelbaar bent en geven je concrete tips om mee aan de slag te gaan. Bij Molijn Training bieden wij programma’s waarin je intensief met één van de agilities aan de slag gaat om een grote sprong in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

Bijzondere positie van Self-awareness
In de Learning Agility Scan is een bijzondere rol weggelegd voor Self-awareness – de mate waarin jij jouw sterke en zwakke punten kunt beoordelen en bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Mensen die hoog scoren op zelfkennis richten zich op verbeterpunten en hebben een hoge bereidheid om te leren. Deze elementen maken dat Self-awareness aan de basis ligt van onze wendbaarheid. In onze meerdaagse Agile trainingen is het fundament dan ook altijd de ontwikkeling van dit zelfbewustzijn.

Meld je aan!

Online assessment – Learning Agility Scan
De Learning Agility Scan biedt een online assessment en ontwikkeltool in één. Een interactieve digitale tool om actief aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw wendbaarheid en veranderkracht. Het Learning Agility rapport laat in één oogopslag jouw huidige score zien én jouw groeipotentieel. In de online ontwikkelmodule kun je met behulp van concrete, persoonlijke tips aan de slag om dat groeipotentieel te bereiken.

Uitleg scan & resultaten 
De Learning Agility Scan geeft je concrete tips voor jouw persoonlijke groei. Om deze tips goed te begrijpen is het belangrijk om de verschillende Agilities beter te leren kennen. In een online meeting van een uur krijg je uitleg van de Scan. Hoe verhouden de verschillende Agilities zich tot elkaar? Hoe scoor jij? Wat vertelt deze score jou en wat betekent dit voor jouw ontwikkeling en veranderkracht?

Inschrijven
Omdat je de online Scan kan doen op een moment dat jou goed uitkomt, schrijf je je voor deze training in voor een fictieve datum. Nadat je inschrijving goedgekeurd is, ontvang je van de trainer de inloggegevens voor de scan. Ook de afspraak voor de online meeting wordt na je aanmelding gepland.Interactief en online leren

Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je hecht waarde aan persoonlijk contact en interactie met medecursisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In al onze trainingen staan onze deelnemers centraal. Dat is ook de reden dat mensen voor onze online trainingen kiezen: de persoonlijke aandacht en het leren van en met medecursisten.

Bij Molijn Training ben je zeker:

  • Dat je zorgeloos online kan trainen!
  • Dat jouw training altijd kan doorgaan
  • Dat je door onze trainers persoonlijk begeleid wordt in je ontwikkeling

Persoonlijke intake, online coaching en afrondende Meet-up
Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een online trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? 

In de twee maanden na de training ontvang je van ons iedere 10 dagen een korte en prikkelende coachingsopdracht. In een online Meet-up ter afsluiting van het traject, deel je je ervaringen en leermomenten met je medecursisten en de trainer. Zo krijg je nog meer persoonlijke tips van de trainer en je medecursisten en leer je ook van hun ervaringen!

Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving (Mijn Molijn). Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Opbouw van onze online trainingen

1. Voor aanvang van de training ontvang je thuis een trainingskit met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de training inclusief een Bambook notitieblok én iets lekkers voor bij de koffie cadeau.
2. Je ontvangt jouw persoonlijke intake in onze online omgeving
3. De online training is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van online naar offline
4. Tijdens de lunch koppel je de eerste ervaringen terug naar de praktijk
5. Na de training formuleer je je actieplan
6. Met persoonlijke online coaching houd je tussentijds contact met de trainer!
7. In een online Meet-up wissel je ervaringen met medecursisten uit

Aantal deelnemers
Maximaal 6

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!